ZEHRA VE ALİYE NİNE'DEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA HAYIR DUASI

BAŞKANIMIZ FADILOĞLU’NA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Dülük Baba Mahallesinde geçtiğimiz günlerde Vefa Ekipleri tarafından evi temizlenen tek odalı evde yalnız yaşayan 86 yaşındaki Zehra İş’i, evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Zehra Nine ile yakından ilgilendi. Zehra Nine, Başkan Fadıloğlu’na sarılarak, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Zehra Nine ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, bir süre sohbet etme imkanı buldu. Sıkıntı ve istekleri hakkında Zehra Nineden bilgi alan Başkan Fadıloğlu', daha sonra, Göllüce Mahallesinde ikamet eden ve tek odalı evde yalnız yaşayan 84 yaşındaki Aliye Özdemir’i evinde ziyaret etti. Burada da Aliye Nine ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, her iki Ninenin de sıkıntılarının giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Aliye Nine kendisine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Fadıloğlu’na hayır duasında bulunarak teşekkürlerini iletti. Başkan Fadıloğlu, Aliye Ninenin elini öperek evden ayrıldı. Yapılan temizlikten dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sunan Zehra ve Aliye Nine, “Hasta, yaşlı ve kimsesiz olduğum için evimin temizliğini yapamıyorum. Sağ olsunlar, Belediyemiz evime gelerek, evin bütün temizliğini yaptılar. Belediyemiz, soba, odun, yatak, halı vererek her türlü ihtiyacımı karşıladılar. Allah razı olsun bugünde Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizleri evimizde ziyaret ederek, sıkıntı ve isteklerimizi dinlediler. Başkanımıza bizlere yapmış olduğu tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dediler.