YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLER BİYOLOJİK GÖLETE HAYRAN KALDI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
AVRUPANIN BİRÇOK ÜLKESİNDEN ÖĞRENCİLER BİYOLOJİK GÖLETİ GEZDİ
Uluslararası Rotary Klübü öğrencileri Gaziantep Kavaklık Rotary Klübü vasıtasıyla Gaziantep’e geldi. İtalya, İspanya, İsviçre, Romanya, Fransa, Avusturya, Slovakya ve Çek Cumhuriyetinden gelen 13 öğrenci kentin tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerini tanımak için Şehitkamil Belediyesi tarafından ağırlandı.
ÖĞRENCİLERİMİZ GÖLETE HAYRAN KALDI
Kavaklık Rotary Klübü temsilcisi İnci Tezel yaptığı açıklamada; “Farklı ülkelerden çocuklar yaz kamplarını geçirmek için Gaziantep’ e geldi. Biz de burada ülkemizin ve Gaziantep’in güzel yerlerini öğrencilerimize tanıtıyoruz. Biyolojik Gölet gezilmesi ve görülmesi açısından çok önemli bir yer. Sağ olsun Şehitkamil Belediyesi bu konuda bize çok yardımcı oldu. Biz de yabancı uyruklu öğrencilerimizle beraber buraya güzel bir gezi düzenledik” dedi.
RESİMLERİNİ GÖREN HERKES GELMEK İSTİYOR
Avusturya uyruklu öğrenci Magdelena; “ Burası çok güzel bir yer. Avusturya’da da böyle yerler var fakat bu derece düzenli güzel oluşturulmuş yerler değil. Özellikle bitkiler çok dikkatimi çekti. Binlerce çeşit bitki var. Türkiye’yi ve Gaziantep’i çok beğendim. Buranın resimlerini gören ailem buraya en yakın zamanda gelmek istediklerini söyledi. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.
Haberler
MODİFİYEFEST 2025 BAŞLIYOR
TEKNOLOJİNİN NABZI ŞEHİTKAMİL’DE ATACAKSACIR’IN YOLLARI YENİLENDİ
ŞEHİTKAMİL SANAYİ BÖLGELERİNDE BÜYÜK TEMİZLİK
BAŞKAN YILMAZ’DAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
AVRUPA KONSEYİ ÜYELERİNDEN DÜLÜK’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 2026 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ
ŞEHİTKAMİL’DE YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI