YUKARI ARIL MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
MAHALLE SAKİNLERİ, YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgede bulunan mahallelerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Yukarı Arıl Mahallesi’nde başlatılan kilitli parke taşı çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri kış aylarını sorunsuz geçirecek.
Kırsal mahalle yollarını baştan aşağı kilit taşıyla yenileme çalışmasını devam ettiren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yukarı Arıl Mahallesi’nde yaptığı kilit taşı çalışmasıyla mahalle yollarını kilit parke taşı ile döşüyor. Eksik görülen yerlerin yollarını kilit taşı döşeyerek yenileyen ekipler, mahallenin çehresini değiştirdi. Kilitli parke taşı çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri, çamurlu ve bozuk yollardan kurtulacaklar. Yapılan çalışmaların memnun edici olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
BAŞKANIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yapılan çalışmalara ilişkin konuşan Yukarı Arıl Mahalle Muhtarı Emir Mustafa Ekici, “Mahallemizin birçok bölgesinde kilit taşına ihtiyacımız vardı. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz, konuyla yakından ilgilenerek çalışmalara başladı. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Bundan dolayı Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah yapılmayan yerlerimiz de kısa süre içerisinde kilitli parke taşı ile döşenecek. Mahalle sakinlerimiz, kış aylarını sorunsuz bir şekilde geçirecekler. Ben, yapılan hizmetlerden dolayı bir kez daha Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN KANTİN DESTEĞİ MÜJDESİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ARA TATİLE RENK KATAN TATİL ŞENLİĞİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SPOR ETKİNLİKLERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN NİZİP’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ATATÜRK HÜZÜN, GURUR VE ÖZLEMLE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK