ÜÇÜZ BEBEKLERİ BAŞKAN FADILOĞLU ZİYARET ETTİ

BAŞKAN FADILOĞLU ÜÇÜZ BEBEKLERİ DOYASIYA SEVDİ

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Onatkutlar Mahallesinde ikamet eden ve ikisi erkek biri kız olarak dünyaya gelen üçüz bebek sahibi Ahmet ve Hatice Çelik ailesini ziyaret etti. “Merhaba Bebek” projesi kapsamında aileye çeşitli hediyeler getiren Başkan Fadıloğlu hediyeleri aileye teslim etti. Üçüz bebekleri kucağına alan Başkan Fadıloğlu, bebekleri doyasıya sevdi. Başkan Fadıloğlu, bebekler için getirdikleri beşikleri ise kendi elleriyle hazırladı. Ailenin üçüz sevgisine ortak olan Başkan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, aileye tavsiyelerde de bulundu.

 

AİLEMİZİN ÜÇÜZ BEBEK SEVİNCİNE ORTAK OLDUK

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğu, ailenin üçüz bebek sevincine ortak olduklarını belirterek, “Merhaba Bebek projesi kapsamında ilçemizde yeni bebekleri olan tüm aileleri ziyaret ediyoruz. Bununla birlikte yeni doğan bebeklerin neye ihtiyacı varsa ilk olarak onları temin edip ailelerimize hediye paketi olarak sunuyoruz. Bugünde Hülya Hanım ile birlikte Ahmet ve eşi Hatice Çelik çiftinin üçüz bebeklerini ziyaret ettik. Ailemizin mutluluğuna ortak olduk. Bebeklerimize çeşitli hediyeler getirdik. İnşallah bu bebeklerimizi ailesi hayırlı bir evlat olarak yetiştirir. Ben tekrardan ailemize hayırlı olmalarını diliyorum” dedi.

 

ÜÇÜZ DEDESİ OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

 

Üçüz bebeklerin dedesi Necati Çelik ise, “Üçüz torunlarımın olduğu için çok mutluyum. Üçüz dedesi olmak çok güzel bir duygu. Yüce Allah çocuk sahibi olmayan bütün ailelere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Şehitkamil Belediye Başkanımıza da bizleri ziyaret edip sevincimize ortak oldukları ve üçüz bebeklerimizin ihtiyaçları olan çeşitli hediyeler getirdikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.