TÜM OKULLARA 'ANTEP SAVUNMASI KÖŞESİ' YAPILACAK

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİ TAKDİR EDİYORUM

Uygulamaya ilişkin değerlendirmede bulunan Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Şahin, yapılan çalışmanın önemine vurgu yaptı. Belediyelerin asli görevlerinin yanı sıra şehrin kültürel mirasına da katkı sunması gerektiğini kaydeden Müdür Yardımcısı Mustafa Şahin, “Şehitkamil Belediyesinin okullarda başlattığı bu çalışmayı çok önemli ve yerinde buluyorum. Gaziantep gibi kadim bir şehirde öğrencilerimizin, çocuklarımızın kendi yaşamış oldukları şehrin kültürü, tarihi, daha önceden şehrin güney ve kuzeyinden çekilmiş fotoğraflarından mekanlara ait detaylı bilgilere sahip olacakları güzel bir proje. Bu anlamda Şehitkamil Belediyesini takdir ediyorum. Belediyecilik sadece yol, kanalizasyon, çöp, asfalt değil. Belediyelerin ayını zamanda şehrin kültürel mirasına da katkı sağlamak adına çalışma yapması gerekir diye düşünüyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımıza yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.