TUĞGENERAL GÜNEŞ'TEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA VEDA ZİYARETİ

BAŞKAN FADILOĞLU GÜNEŞ’E YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARI DİLEDİ

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Gaziantep’teki 4 yıllık görev süresinin bu yıl bitmesi ve yeni kararnameyle birlikte yeni görev yerine gitmeden önce gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Güneş’i kapıda karşılayan Başkan Fadıloğlu, daha sonra makama geçerek, karşılıklı sohbet etme imkanı buldu.  Tuğgeneral Kahraman Güneş, 4 yıllık görev süresi içerisinde Şehitkamil ilçesinde yapılan hizmetlerden dolayı memnun kaldığını belirterek, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise, Tuğgeneral Güneş’e bundan sonraki görev yerinde başarı dileklerinde bulundu. Başkan Fadıloğlu daha sonra ziyaretin anısına Tuğgeneral Güneş’e, Gaziantep’in has bakır işlemelerinden bir hediye takdim etti. Tuğgeneral Kahraman Güneş, daha sonra Başkan Fadıloğlu’na veda ederek, makamdan ayrıldı.