SEVGİ MAĞZASI'NIN YENİ YERİ YAPILIYOR.
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
ARDIMLAR SAĞLIKLI ORTAMDA BEKLETİLECEK
İlçedeki yardıma muhtaç ailelere hizmet veren ve kullanılmayan eşyaların tekrar kazanımını sağlayan sevgi mağazası modern bir çehreye kavuşuyor. 2500 metrekare alana yapılan yeni sevgi mağazasında 3 adet küçük, 1 adet büyük depo ve 1 adet kuru gıda deposu bulunuyor. 29 Ekim Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni mağazanın güvenlik kontrolünden, yangın alarmına kadar tüm detayları son teknolojik donanımla yapılıyor.
DAHA FAZLA VATANDAŞA HİZMET VERİLECEK
Mevcut sevgi mağazasının, gelen yardımların muhafaza edilmesi açısından yetersiz kalması ve yardım dağıtılırken oluşan düzensizliğin ortadan kaldırılması amacıyla yeni bir bina inşa eden Şehitkamil Belediyesi, ilçedeki tüm muhtaç ailelere ulaşmanın planlarını yapıyor. Yeni sevgi mağazasının inşaatı tüm hızla devam ederken, ekipler ise ilçedeki muhtaç ailelerin tespiti yapmaya devam ediyor.
YARDIMLAR DİJİTAJ ORTAMDA KAYIT ALTINDA OLACAK
Yeni sevgi mağazasının projesi, gelen yardımların düzenli bir şekilde girişinin yapılması için özenle hazırlandı. Bunun yanı sıra vatandaşlarında yardım alırken, herhangi bir düzensizliğin oluşmaması içinde tüm detaylar düşünüldü. Yardımların dağıtımında gizlilik esası mutlaka gözetilecek. Sevgi mağazası yeni yerinde giyim ve ev eşyasının yanı sıra, gıda ürünleri yardımlarına da ağırlık verecek. Mağazada, gıdaların giriş ve çıkışları dijital ortamda gerçekleştirilecek.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ MAHALLELERDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİ EVİNE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EVİ YANAN KÖMEK AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE KÜLTÜR TURLARI 2025’E DAMGA VURDU
ŞEHİTKAMİL’İN GENÇ SPORCULARINDAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK GURURU
BAŞKAN YILMAZ’DAN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
BAŞKAN YILMAZ KARŞIYAKA’DA KADINLARLA BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI