SELİMİYE MAHALLESİNDE YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

SELİMİYE MAHALLEMİZ BU ZAMANA KADAR BÖYLESİNE GÜZEL BİR HİZMET GÖRMEMİŞTİ

Yaptığı vizyon projelerle vatandaşların yaşam standardını gün geçtikçe arttıran Şehitkamil Belediyesi, Selimiye Mahallesinde kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme, yol düzenleme ve kavşak düzenleme çalışmalarının ardından, sıfır asfalt çalışması başlatarak, Selimiye Mahallesini daha modern bir görünüme kavuşturdu. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. Selimiye Mahalle Muhtarı Cemal Cıncık; “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun mahallemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Selimiye Mahallemiz bu zamana kadar böylesine güzel bir hizmet görmemişti. Bundan sonra Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sayesinde inşallah mahallemize daha çok hizmet gelecek. Şuanda mahallemizde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme, yol düzenleme ve kavşak düzenleme çalışmasının ardından, sıfır asfalt çalışması başlatıldı. Yollarımız daha geniş ve araç sürücülerinin daha rahat faydalanabileceği yollar haline geldi. Bunun için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na tekrar şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.