ŞEHİTKAMİLLİ MUHTARLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TAM DESTEK

VATANDAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ SIKINTI VE İSTEKLERİNİ BİLGİSAYAR DESTEĞİYLE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından ilçe genelinde bulunan 143 Mahalle Muhtarına sunulan bilgisayar desteği, muhtarların iş hayatını kolaylaştırıyor. Yeni bilgisayarlarına kavuşan muhtarlar, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için bilgisayar desteğiyle hizmetlerini sürdürüyor. Muhtarlıklara gelen vatandaşlar, ihtiyaç duydukları evrakları muhtarlıklardan kolaylıkla alabiliyor. Yeni bilgisayar sayesinde vatandaşlara daha kolay bir şekilde hizmet verdiklerini dile getiren Mahalle Muhtarları, “Eski bilgisayarlarımız artık iş göremez hale geldiği için yeni bir bilgisayara ihtiyacımız vardı. Daha öncede yine Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu bizlere bilgisayar desteği sunmuştu fakat aradan geçen zaman ile birlikte bilgisayarlarımız iş göremez hale geldi. Sağ olsun Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu tarafından yine geçtiğimiz günlerde bütün mahalle muhtarlarımıza bilgisayar desteği sunuldu. Başkanımızın her zaman yenilikçi bir kişi olduğunu biliyoruz. İletişimizi hızlandırmak ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için bilgisayarları bizlere hediye ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Burada bilgisayar desteğiyle hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü sıkıntı ve isteklerini internet üzerinden çözmeye çalışıyoruz. Resmi kurumları gerektiren her türlü evrakları bilgisayar üzerinden ayarlayıp çıktı şeklinde vatandaşlarımıza verebiliyoruz. Vatandaşlarımızın işlerini hızlı bir şekilde çözmek hem onları mutlu ediyor hem de bizleri mutlu ediyor. Hiçbir zaman bizleri boş çevirmeyen Başkanımıza vermiş olduğu bu desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde mahalle muhtarları olarak her zaman Başkanımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Başkanımızdan bu tür hizmetlerinde devamını diliyoruz” dediler.