ŞEHİTKAMİLLİ MİNİKLER YAŞLILAR HAFTASI'NI KUTLADI

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi Selimiye Aile Merkezi’nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri etkinlik gerçekleştirdi. Yaşlılar Haftası kapsamında anasınıfı öğrencileri tarafından sahnelenen ve yaşlılara saygıyı-sevgi duyulması gerektiğini anlatan tiyatro gösterisi büyük beğeni kazandı. Minikler, yaşlılara nasıl davranılması konusunda bilinçlendi.

 

MİNİKLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRMEK İSTEDİK

Düzenlenen etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Selimiye Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Kader Rahimoğlu, “Bugün minik öğrencilerimizi yaşlılar hakkında bilinçlendirmek için bir tiyatro gösterisi hazırladık. Çocuklarımıza, yaşlılara karşı saygı duyulması gerektiğini, yaşlıları sevmeleri gerektiği anlattık. Bir bayram sabahı nene ve dedesinin eksikliğini, evde bir büyük olmadan bayramların güzel olmayacağını işledik, anlatmaya çalıştık. Bize sunduğu imkanlar için Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederiz. Başkanımızın sayesinde çocuklarımıza eğitim veriyoruz” diye konuştu.

 

ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYİ ERKEN YAŞTA ÖĞRENİYOR

Öğrenci velisi Melek Filiker, bu tür etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Çocukların erken yaşta önemli bilgiler edindiklerine dikkat çeken Melek Filiker, “Yaşlılar Haftası nedeniyle çocuklarımız tarafından güzel bir gösteri yapıldı. Çocuklarımız, yaşlılara saygı gösterilmesi gerektiğini çok güzel anlattı. Çocuklarımız her şeyi erken yaşta öğreniyor. Bu bizim için güzel oluyor. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.