ŞEHİTKAMİLLİ MİNİKLER KÜTÜPHANE HAFTASI'NI KUTLADI

MİNİKLERDEN ANLAMLI TİYATRO GÖSTERİSİ

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Karşıyaka Aile Merkezi Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrenciler, Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde çeşitli gösteriler sundu. Okumanın yaşının olmadığını anlatan tiyatro gösterisi sergileyen minik çocuklar, büyük beğeni topladı. Minik öğrenciler, okudukları şiirlerle de kitap okumanın önemine değindi. Minik öğrencilerin anlamlı gösterilerini izleyen veliler ise çocuklarını ayakta alkışladı. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin geleceğe hazırlanmada çok olumlu etkisi olduğunu ifade eden Karşıyaka Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Şenay Sönmez, “Bugün, çocuklarımızla birlikte Kütüphane Haftası’nı kutladık. Çocuklarımız okumanın önemine değinerek, anlamlı bir tiyatro gösterisi sundu. Şarkılarımız, şiirlerimiz, özlü sözlerimiz ve piyesimizle birlikte öğrencilerimiz, velilerimize güzel bir gösteri sudu. Amacımız; çocuklarımıza küçük yaşta kitap okuma alışkanlığını kazandırmak” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA HER TÜRLÜ BİLGİ AKTARILIYOR

Çocuklarının sergilemiş oldukları performanstan memnun kalan veliler şunları söyledi:

“Çocuklarımızı Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu anaokuluna getirerek, okul öncesi eğitime tabi tutuyoruz. Çocuklarımız burada almış oldukları eğitimlerle okul öncesi eğitime en iyi şekilde hazırlanıyor. Bugün de Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde çocuklarımız öğretmenleri nezaretinde güzel gösteriler sundu. Çocuklarımıza daha küçük yaşta kitap okumanın önemi anlatıldı. Hocalarımız çocuklarımıza okul öncesi eğitimde alınması gereken hür türlü bilgi aktarılıyor. Çocuklarımız burada almış oldukları eğitimlerle kendilerine olan özgüvenleri de yerine geliyor. Böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.”