ŞEHİTKAMİLLİ MİNİK ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM KUTLU DOĞUM GÖSTERİSİ

EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Aile Merkezi kursiyerleri öğretmenler ve Anaokulu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Aile Merkezlerimizde öğrencilerimize verilen sadece akademik eğitimler değil, sosyal gelişimlerini tamamlaması içinde bu tür faaliyetleri sizlerin desteğiyle belli noktaya getirebiliyoruz. Yalnızca hocalarımızın vermiş olduğu destekle değil, siz velilerin desteğiyle bu faaliyetler meydana geliyor. Biz her zaman şunu söylüyoruz eğitim olmazsa olmazımızdır. Ama akademik eğitimin yanı sıra, diğer taraftan da sosyal faaliyetlerin ön plana çıkması gerekiyor. İnşallah bu yavrularımız okullarını tamamlayacaklar, üniversitelerini bitirecekler ve meslek sahibi olacaklar. Meslek sahibi olduklarında bu sahnedeki kendi özgüvenlerinin de hayatlarına katkı sağladığını görecekler. Yeni eğitimde Şehitkamil Belediyesi olarak, okul öncesi eğitimden başlayıp açık lise eğitimine kadar destek veren tüm eğitmen arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Tabi bu hizmetler sunuluyor ama sizler destek vermediğiniz sürece, bizlerin yapmış olduğu bu hizmetlerin hiçbir manası kalmıyor. Biz her zaman şunu söylüyoruz, milletin kaynağını yeniden millete döndürebilmek adına hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu iş birlikte olunca sonuca gidiliyor. İnşallah bu gelinen noktayı daha ileriye götürebilmek adına el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın kişisel gelişimlerini en üst noktaya taşımak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben tekrar Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde organize edilen bu etkinliğimize hoş geldiniz diyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

MİNİK ÖĞRENCİLER KATILIMCILARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI

Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan minik öğrenciler Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na çiçek takdiminde bulundu. Daha sonra minikler, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav) olan sevgilerini söyledikleri ilahilerle dile getirdi. Zaman zaman ilahiler eşliğinde tiyatro gösterileriyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan Anaokulu öğrencileri, kimi zaman ise muhteşem gösterileriyle dakikalarca ayakta alkışlandı.

BU ANLAMLI GÖSTERİDEN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYDUK

Çocuklarının düzenlemiş olduğu etkinliklere katılan veliler ise, “Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisi Anaokullarında eğitim gören çocuklarımız, bugün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde program düzenlediler. Çocuklarımızı sahnede böylesine güzel ve anlamlı gösteriler sergilemesinden büyük bir mutluluk duyduk. Hocalarımız çocuklarımıza eğitimleri ve bu tür sosyal etkinlikler çerçevesinde önemli bilgiler sunuyorlar. Çocuklarımız Belediyemizin Anaokullarından okul öncesi eğitimlerini en iyi şekilde alıyorlar. Bugünde onların sahnede sergiledikleri performansları bunu en iyi şekilde kanıtlıyor. Çocuklarımızın eğitimine yardımcı olan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.