ŞEHİTKAMİL ZABITASINDAN RAMAZAN DENETİMİ

RAMAZAN AYI ÖNCESİ TÜM KONTROLLER EKSİKSİZ YAPILIYOR

Başta gıda terörü olmak üzere, plansız yapılanmayla mücadele, iş yeri denetimi, kent huzurunun sağlanması ve yönetmeliklerin uygulanması için yaptığı çalışmalarla toplumsal düzenin devamını sağlayan ekipler, yaklaşan Ramazan Ayı dolasıyla denetimlerini sıklaştırdı. Halkın sağlığını korumak ve işletmelerin daha hijyenik ortamlarda üretim yapmalarını sağlamak adına denetimlerini aralıksız olarak devam ettiren Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde hizmet veren lokanta, market ve pide fırınlarına yönelik denetim yaptılar. Özellikle halkın en çok hizmet aldığı işletmeler üzerinde denetimlerini arttıran zabıta ekipleri, işyerlerindeki gıdaların son kullanma tarihlerinin geçip geçmediğini kontrol etti.

ZABITA DENETİMİ RAMAZAN ÖNCESİ YÜKSEK FİYATLARIN ÖNÜNE GEÇİYOR

Zabıta ekiplerinin denetimlerinden duyduklarını memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Denetimlerin sürekli yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyesi zabıta ekiplerinin denetimleri bizleri çok memnun ediyor. Denetimler sayesinde hem işyerleri kendilerine çeki düzen veriyor hem de bizler gıda ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketiyoruz. Özellikle Ramazan ayında fiyatlar yukarı çekiliyor. Zabıta ekiplerinin sayesinde bunun da önüne geçiliyor” dediler.