ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLIYOR
BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Şehitkamil Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimine katkı sunmak ve sosyal becerilerini artırmaya yönelik 8 ayrı branşta verilecek spor eğitimleri 23 Haziran’da başlıyor. 4-16 yaş kategorisinde verilecek eğitimler için kayıt süreci devam ediyor.
Gaziantep’te bu yaz çocuklar Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Akademisi ile tatilini sporla geçirecek. Hem fiziksel gelişime katkı sağlayacak hem de sosyal becerileri artıracak olan spor eğitimleri 23 Haziran’da başlayacak. Yaz tatilini verimli değerlendirmek isteyen aileler için kaçırılmayacak bir fırsat olan kurslara başvurular belediyenin ilgili birimleri üzerinden yapılabilecek.
4-16 YAŞ ARALIĞINDAKİ HERKES BAŞVURABİLECEK
Başvuru sürecinin devam ettiği Yaz Spor Akademisi’nde basketbol kursları için 7-15 yaş grubu çocuklar, badminton 7-15, voleybol 7-15, futbol 6-13, taekwondo 7-16, halter 10-16, yüzme 5-14, temel jimnastik için ise 4-12 yaş aralığındaki çocuklar başvuru yapabilecek.
Haberler
KAYAÖNÜ’NDE YOL SORUNU SONA ERDİ
İTÜ ÖĞRENCİLERİNDEN DÜLÜK’E TEKNİK GEZİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ’A MİTİNG GİBİ KARŞILAMA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL’DE İFTAR SOFRALARI GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİYOR
HACIBABA PAZAR YERİ AÇILDI
BAŞKAN YILMAZ'DAN ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİKENT’E ZİYARET
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN BİR GÜNDE 9 MAHALLEYE ZİYARET