ŞEHİTKAMİL YAŞLILARI UNUTMADI

ALLAH BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE EKİBİNDEN RAZI OLSUN

Her zaman yaşlı vatandaşların yanında olmaya gayret gösteren Şehitkamil Belediyesi, 18-24 Mart “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle büyüklerini unutmadı. Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan büyükleri ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Münifpaşa Sosyal Tesisinde kuaförlük kursu hocaları ve eğitim gören kursiyerler, büyüklerin Yaşlılara Saygı Haftasını kutladı. Daha sonra, kuaför hocaları ve kursiyerler tarafından Huzurevi’nde yaşayan bayanların saçları kesildi, bakımları yapıldı.  Şehitkamil Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu dile getiren huzurevi sakinleri, “Yaşlılar Saygı Haftası nedeniyle, bugün Şehitkamil Belediyemizden gelen kuaför kızlarımız, bizleri unutmadı ve günümüzü kutladılar. Bunun yanı sıra saç bakımızı yaptılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde de Belediye Başkanımız bizleri ziyaret ederek, bizimle yakından ilgilenmişti. Allah Belediye Başkanımız ve ekibinden razı olsun” dediler.