ŞEHİTKAMİL SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI
YILMAZ’DAN DERECEYE GİREN SPORCULARA TEBRİK
Şehitkamil Belediyesi sporcuları Hatice Cellat ve Edanur Yılmaz Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olarak Gaziantep’e büyük bir gurur yaşattılar.
Türkiye Halter Federasyonu’nun 2026 faaliyet takviminde yer alan Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası, Tokat’ta başladı. 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşen dev turnuvada Şehitkamil Belediyesi sporcuları Hatice Cellat ve Edanur Yılmaz Gaziantep’i temsil etti.
TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR
Gençler kategorisinde podyuma çıkan Cellat, koparmada 70 kilogram, silkme de ise 85 kilogram toplamda 155 kilogramla Türkiye 3’üncüsü oldu. Büyükler kategorisinde boy gösteren Yılmaz da koparmada 61 kilogram, silkme de ise 71 kilogram kaldırarak, Türkiye 3’üncüsü olma başarısı gösterdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut yılmaz, genç sporcuların başarısıyla büyük bir gurur duyduklarını belirterek, spora ve sporcuya yönelik yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE 2. TOPLU SÜNNET TÖRENİ İLE 200 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ
JAPON HEYETTEN DÜLÜK ANTİK KENTİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE ET VE TAVUK DENETİMİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK DESTEĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 28 AYDA 186 BİN METREKARELİK 38 YENİ PARK
ŞEHİTKAMİL'DE 6 AYDA 165 BİN TON ASFALT SERİLDİ
ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
KARNE HEDİYESİ BAŞKAN YILMAZ'DAN