ŞEHİTKAMİL SOSYAL TESİSLERİNDE KUR'AN EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

KURSİYERLER BÜYÜK BİR HEYECANLA KUR’AN-I KERİM ÖĞRENİYOR

Birbirinden farklı kurs ve etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatına renk katan Şehitkamil Belediyesi, açtığı Kur'an kursu eğitimleriyle, vatandaşların Kur'an-ı Kerim öğrenmelerine büyük katkı sağlıyor. Kur’an kursuna gelen kursiyerler hocaları nezaretinde büyük bir heyecanla Kur-an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor. Kurslarda ayrıca, tüm kursiyerlere Şehitkamil Belediyesi’nin katkılarıyla Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Özgürlük Mahallesi Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde Kur’an kursuna gelen genci yaşlısı, güzel ve nezih bir ortamda Kur’an-ı Kerim öğrendiklerini belirterek, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından Sosyal Tesislerde kurulan Kur-an-ı Kerim kurslarına katılarak, hem Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz, hem de burada iyi dostluklar ediyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun bizler için kurmuş olduğu bu sosyal tesislerden çok memnunuz. Burada sosyal ihtiyacımızı karşılayacak her türlü etkinliklere katılabiliyoruz. Taziye evinden, aile merkezine, Kur’an eğitiminden, dikiş nakış eğitimine kadar her şeyi sosyal tesisimizde karşılayabiliyoruz. Yaz ayının olması nedeniyle, hocalarımız nezaretinde Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz. Kur’an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Burada Belediyemiz tarafından bizlere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Bizlere böylesine güzel bir tesisi kazandıran ve Kur’an-ı Kerim hediye edilmesine vesile olan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, bizlere Kur’an-ı Kerim öğreten hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz, Allah onları başımızdan eksin etmesin diyoruz” dediler.