ŞEHİTKAMİL LİSANSLI SPORCU SAYISINDA REKORDAN REKORA KOŞUYOR

YEŞİL – SİYAHLI KULÜP TÜRK SPORUNA 24 BİN LİSANSLI SPORCU KAZANDIRDI

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden alınan verilere göre amatör branşlarda 21bin genel lisanslı sporcusu bulunan yeşil – siyahlı kulübün, profesyonel olarak faaliyet gösterdiği futbol, basketbol ve satranç branşlarındaki lisansı sporcu sayısı bu rakamın üstüne eklendiğinde, kulübün genel lisanslı sporcu sayısı 24 bini aşıyor.  2013-2014 Sezonunda birçok branşta sezonların tamamlanmış olmasına rağmen güncel faal lisanslı sporcu sayısı 4 bin civarında olan yeşil- siyahlı kulüp bu alanla elinde bulundurduğu birçok il, bölge ve Türkiye derecesini daha da ileriye taşımak istiyor.

SPOR MERKEZLERİMİZİN KAPILARI HALKIMIZ İÇİN 4 MEVSİM AÇIK

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde açılan yaz ve kış spor okullarında 5 yıllık bir zaman diliminde 24 bine aşkın lisanslı sporcuya farklı branşlarda eğitim verdiklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önümüzdeki dönemlerde de bu sayının artacağını ve Şehitkamil Belediyesi bünyesinde yetişen sporcuları gerek profesyonel takımlara gerekse ay – yıldızlı takımlara kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Fadıloğlu, “Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Özerk federasyonlardan aldığımız verilere göre şu an Şehitkamil Belediyespor Kulübünün genel lisanslı sporcu sayısı 24 binin üzerinde. Umut ediyorum ki ilerleyen dönemlerde bu sayı daha da artacak.  Şehitkamil Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren ve farklı branşlarda eğitim veren spor merkezlerimizin kapıları 365 gün hemşerilerimizin hizmetindedir. Ben bir kez daha sağlıklı bir nesil için tüm Gazianteplileri spor merkezlerimize davet ediyorum”  dedi.