ŞEHİTKAMİL KONUTLARIYLA SEYRANTEPE CAZİBE MERKEZİ OLUYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyrantepe konutları, mahalleye farklı bir renk katıyor. İpekyolu çevresinde evi kentsel dönüşüme giden ailelere Seyrantepe’de şartsız kurasız konutların verilmesiyle birlikte, aileler yeni ve modern mekanlarına kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Sosyal belediyecilik anlayışla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşümde mağdur etmiyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından ev ve arsası istimlak edilen ailelere, günün koşullarına uygun bir şekilde inşa çalışması devam eden bin 680 konutla ailelerin yüzünü güldürüyor. Önümüzdeki aylarda anahtar teslimi yapılacak olan konutların, mahalleye farklı bir bakış kazandıracağını söyleyen Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce: “Belediyemizin yaptığı konutlar hızla devam ediyor. İnşallah mahallemiz daha güzel olacak. Mahallemiz yavaş yavaş bir cazibe merkezi haline geliyor. Herkes bu hizmetten memnun, mahallemizde asfaltsız sokak ve caddemiz kalmadı. Mahallemiz geliştikçe daha çok hizmette beraberinde geliyor. Yaptığı hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediyesi Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm çalışma arkadaşlarına, şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.