ŞEHİTKAMİL KAR YAĞIŞINA HAZIR

EKİPLER KAR YAĞIŞINA KARŞI HAZIR KITA BEKLİYOR

Türkiye'yi etkisi altına alan dondurucu hava, ülke genelinde kar yağışına sebep olurken, Şehitkamil Belediyesi, olası kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Olası kar yağışı sonrasında sorunları en aza indirmek için Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 120 personel, 6 adet özel kar küreme ve tuzlama robotu, greyder sıyırıcı araç, büyük kepçe yükleyici ve kepçe olmak üzere 29 iş makinesiyle ile hazır kıta bekliyor. Olası bir kar yağışında ekipler, kar temizleme çalışmalarını öncelikli olarak hastaneler, sağlık ocakları, okullar, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde yoğunlaştıracak. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 3 vardiyalı olarak, 7/24 saat her bölge için araçlar ve personeller ile tüm olumsuzluklara anında müdahale edecek. Ayrıca, Şehitkamil Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden 500 kişilik ekip ise, ilçe merkezinde kaldırım ve yol kenarlarını temizleyerek, yaya vatandaşların rahat ortamda ulaşımlarını sağlayacak.