ŞEHİTKAMİL HIZIR EKİBİ MAHALLELERİ KARIŞ KARIŞ TEMİZLİYOR

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında her gün bir mahalleyi temizleyen Hızır ekibi, son olarak Aydıntepe ve Münifpaşa Mahallesi’ni temizledi. 15 kişilik ekip ile cadde ve sokakları baştan aşağı temizleyen Hızır ekibi, mahalleyi baştan aşağı temizledi. Yapılan temizlik çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden Aydıntepe Mahalle Muhtarı Adil Güneş, “Mahallemizde günlük temizlik işleri yapılırken, çöpleri de araçlarla her zaman alınmaktadır. Şehitkamil Belediyemizin yeni bir projesi ‘Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında mahallemizde Hızır ekibi tarafından genel bir temizlik çalışması yapılıyor. Sizlerin de gördüğü gibi ekiplerimiz mahallemizi baştan aşağı temizliyorlar. Yapılan çalışmalardan dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine tüm mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Aydıntepe ve Münifpaşa Mahalle sakinleri ise, yapılan hizmetlerden dolayı memnun kaldıklarını ifade ederek, “Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan çok memnunuz. Gerçekten ekipler tüm mahalleleri temizliyorlar. Sadece belirli mahallelerde değil tüm mahallelere hizmet götürülüyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve  ile ekibine çok teşekkür ediyoruz, bu tür hizmetlerin devamını diliyoruz” diye konuştular.