ŞEHİTKAMİL HALKINDAN FADILOĞLU'NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

HALKA HİZMET ETME AŞKIYLA ÇALIŞAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

5 yıllık hizmet süresi içerisinde Şehitkamil ilçesini değişmeden değiştiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, halkın gönlünde taht kurdu. Şehitkamil ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle halkın sevgisini kazanan Fadıloğlu’na vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Rıdvan Fadıloğlu’nun halka hizmet aşkıyla çalışan bir Belediye Başkanı olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Şehitkamil ilçesinde yıllardan beridir çekmiş olduğumuz sıkıntıları Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, göreve geldiği andan itibaren hizmetler anında gelmeye başladı. Halka hizmet etme aşkıyla çalışan bir Belediye Başkanımız olduğu için Şehitkamil halkı olarak çok mutluyuz. Mahallemizde yıllardır sorun olan kaldırımlarımız ve asfaltlarımız Fadıloğlu sayesinde yenilendi. Bunun dışında mahallelerimizdeki temizlik konusunda yapılan hizmetler bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Başkanımız biz vatandaşların sorunlarını en iyi şekilde bilen bir kişi olduğu için her türlü hizmeti etme gayreti gösteriyor. Bunun dışında mahallemizin taziye evine ihtiyacı vardı. Taziye evi konusunda çok büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, mahallemize içerisinde aile merkezi, anaokulu bay-bayan taziye evi olmak üzere çok nitelikli bir sosyal tesis kazandırdı. Mahalleliler olarak Başkanımızdan ne tür bir istekte bulunmuşsak, her isteğimizi yerine getirdi. Bunun dışında mahallelerimize birçok parklar, çocuklarımız için oyun alanları yaptı. Zaten Belediyecilikte bunun gerektiren unsurlardan oluşmaktadır. Başkanımız Şehitkamil halkı için elinden gelen hizmeti 5 yıllık süre zarfı içerisinde gerçekleştirdi. ” dediler.