ŞEHİTKAMİL ENGELSİZ PARKTA ENGELSİZ HAYATLAR

ENGELLİ VATANDAŞLAR ENGELSİZ PARKTA HAYAT BULUYOR

Şehitkamil Belediyesi, engelsiz bir ilçe için her projesinde özel tasarımlara yer veriyor. Engelsiz Park ise; yürüyüş alanları, oyun grupları, kauçuk zemini ve kot yapısı ile engelli vatandaşların, rahat ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmelerini sağlıyor. Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesinin olduğu yere yaptırılan Engelsiz Parkı engelli vatandaşların uğrak yeri oldu. Atölyede çalışan engelli vatandaşlar iş yoğunluğunun stresinden kurtulmak için kendileri için yapılan engelsiz parkına gelerek, hem temiz hava alıyor, hem de dinlenme fırsatı buluyor.

“ENGELSİZ PARKI BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”

Engelli Mehmet Turan Tatar ve Mustafa Uçkun, “Engelsiz Atölyesine gelip yardımda bulunuyorum. Arada sırada gelip bu parktan faydalanıyorum. Şimdiki yerimizden çok memnunuz. Engelsiz Atölyesinin yanına kurulan yeni parkla birlikte biz engelliler için kolaylıklar sunulmuş. Bizim için özel kurulan bir park burası. Burada boş zamanlarımızı değerlendiriyoruz. Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Engelsiz Parkı bizim için büyük önem arz ediyor. Çok memnunuz ve bunun içinde başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.