ŞEHİTKAMİL'DEN BAYRAM DENETİMİ

PASTANELER VE MARKETLER RAMAZAN BAYRAMI İÇİN DENETLENDİ

Halk sağlığını korumak ve işletmelerin daha hijyenik ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak adına denetimlerini aralıksız olarak devam ettiren Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan Bayramına sayılı günler kala, ilçe genelinde faaliyet gösteren pastane, market ve dükkanlara yönelik denetimlerde bulundular. Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşların misafirlerine ikram ettiği tatlıların yapıldığı pastanelerde incelemelerde bulunan Zabıta ekipleri, tatlı yapımında kullanılan gıdaların son kullanma tarihlerini kontrol etti. Zabıta ekipleri pastane çalışanlarına, vatandaşlara daha hijyenik hizmet sunmaları için bone ve önlük dağıttı. Ekipler, özellikle çocukların bayramlarda sıkça kullandığı, maytap ve bu gibi patlayıcı maddelerin satışlarını önlemeye yönelikte çalışmalarını sürdürdü.  Pastane sahipleri, halk sağlığı için temizlik kurallarına her zaman özen gösterdiklerini belirterek, Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla, halka daha temiz ve sağlıklı tatlılar sunmak için çalıştıklarını söylediler. Pastane sahipleri ayrıca, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendilerine dağıtılan bone ve önlüklerden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na ve Zabıta ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.