ŞEHİTKAMİL'DE 5 YILDA 88 YENİ SOSYAL TESİS

SOSYAL TESİSLERİ ÇOK ÖNENMSİYORUM

 

Karşıyaka Mahallesinin Şehitkamil ilçesinin en büyük ve en eski mahallelerinden biri olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; "Yoğun bir nüfusun olduğu bu bölgede santimetrekare dahi bir yer bulmak cidden çok zor bir işti. Yer bulmakta çok büyük sıkıntılar çektik. Mahalle muhtarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte kendisinin de çok büyük emeği var. Gönül isterdi ki çok daha geniş alanda çok daha nitelikli bir sosyal tesisi buraya kazandıralım. Bulabildiğiiz bu 350m2 lik yerde kısa sürede inşaatını tamamlayarak nitelikli bir sosyal tesisi bu mahalleye kazandırdık. Yaptığımız bu sosyal tesislerde mefruşat kursu, ana sınıfı,  okuma yazma kursu ve  toplantı salonu yer almaktadır.  Aynı zamanda erkek ve kadın taziye evleri mevcuttur. Bayanlarımızdan gelen istek üzerine buraya Kuran-ı Kerim Kursu da açtık. Sosyal Tesisler benim en çok önemsediğim projeler arasında. Çünkü burada en alt kademeden başlayarak en üst kadameye kadar çeşitli yaş gruplarından vatandaşlarımız faydalanıyor. Ben sosyal tesisimizin tüm Karşıyaka'lı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum, inşallah önümüzdeki dönemde çok daha iyi projelerle mahallemize hayırlı hizmetler yapacağız" dedi.

 

HİZMETİN EN İYİSİNİ YAPAN BAŞKAN

 

Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun hayata geçirdiği her mahalleye sosyal tesis projesinin çok fayadalı bir iş olduğunu söyleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili  ve Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu ise; " Bu sosyal tesislerimizin en güzel yanı tüm vatandaşlarımız farklı konularda eğitim alıyor, ve buradan öğrendikleriyle aile bütçesine katkı sağlıyor. Her ne kadar Rıdvan kardeşim fazla reklam yapmasını sevmese de 5 yılda 88 sosyal tesis yapılması büyük bir başarı. Eskiden vatandaşlarımız bilirler Gaziantep'te tek bir havuz vardı. Rıdvan Başkan hem İbrahimli hem de Merveşehir bölgesinde son derece modern iki havuz yaptı. Bu işleri yapmak öyle kolay değil. Fakat Belediye Başkanımızın özverili çalışmaları sayesinde Şehitkamil ilçesinde çok büyük değişiklikler oldu. 5 Yıllık süre içerisinde saymakla bitmez hizmetler oldu. Şehitkamil'de Biyolojik Göletten havuzlara toplu konut projelerine yeşil alan ve çevre düzenlemesine kadar bir çok şeyi sağ olsun Rıdvan Başkanım hayata geçirdi. Bir diğer önemli projede Katiphoca Caddesi. Önceden birisi bana dese ki Katiphoca Caddesi 25 metre genişliğinde olacak inanmazdım. Ama şimdi görüyorum ki Katiphoca Caddesi trafiğe açılmış ve bu bölgenin çok büyük bir yükünü aldı. Yine yol konusunda Başkanımız Yeşilova'yı Kayaönü'ne bağlayan Reşadiye caddesini açarak 25metre genişliğinde bir yol açıldı. Artık belediyelerimiz rutin işlerin dışında bu tarz işleri de çok başarı bir şekilde yapıyor. Ben sizlerin huzurunda Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu kardeşime ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

ÇOCUKLARDAN İSTİKLAL MARŞI

 

Karşıyaka sosyal tesisinin açılışının ardından Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu Karşıyaka sosyal tesisini gezdi. Sosyal tesislerde eğitim gören çocuklar Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu'na İstiklal Marşının tamamını okudular. Bir süre çocuklarla ve Sosyal Tesislerdeki vatandaşlarla vakit geçiren Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu sosyal tesisten ayrıldı.