
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
KIRMIZI SİYAHLILAR, GALİBİYETLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 23. haftasında evinde ağırladığı Bahçespor'u 3-2'lik skorla mağlup etti, galibiyet serisini sürdürdü. Ligde 3. sıraya yükselen kırmızı siyahlılar, 24. haftada deplasmanda Zengenspor'la karşılaşacak.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, 23. haftada Bahçespor'u ağırladı. Şehitkamil İlçe Stadyumu'nda mücadele eden kırmızı siyahlılar, ilk yarıyı 33. dakikada Emre Yavuz, 36. dakikada ise Nimet Kayaalp'in attığı gollerle 2-0'lık üstünlükle tamamladı. İkinci yarıda rakibinin 54. dakikada attığı gol, 62. dakikada Vedat Erçin ile yanıt veren temsilcimiz, skoru 3-1'e taşıdı.
Bahçespor'un 68. dakikada attığı golle mücadele eden Şehitkamil Belediyespor'un 3-2'lik galibiyeti sona erdi.
Kırmızı siyahlılar, bu skorla skorunu 48'e çıkararak 3. sıraya yükseldi. Temsilcimiz, ligin 24. haftasında deplasmanda Zengenspor'a konuk olacak.
GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Başkanı İrfan Karakuzulu, zorlu bir maçtan 3 puanla ayrıldıklarını söyledi. Son haftalarda alınan galibiyetlere bir yenisini daha eklediklerini belirten Karakuzulu, "Teknik ekibimiz ve futbolcularımız güzel bir oyun ortaya çıkardı. Alınan galibiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu maçla birlikte ligde oynadığımız son 8 maçta 7'sinden galibiyetle ayrıldık. 1 maçta berabere kaldık.
Haberler
ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİNDEN DEV OPERASYON
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN SANAYİ MAHALLESİ’NDE DETAYLI TEMİZLİK
ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN PERSONELLERE YÖNELİK KİLO-BOY TARAMASI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE DESTEK
TRAFİK EĞİTİM PARKI’NA REKOR ZİYARETÇİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ'DAN PANCARLI'YA ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KÖFTECİLERE GECE DENETİMİ