ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

2014 YILININ İLK 7 AYINDA 30 BİN VATANDAŞA HİZMET VEREN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÇITAYI GÜN GEÇTİKÇE YÜKSELTİYOR

Hayata geçirdiği sosyal tesislerle ailelere umut ışığı olan Şehitkamil Belediyesi, 7’den 77’ye kadar herkese sosyal ve kültürel anlamda hizmet vermeye devam ediyor.  İlçe genelinde kurmuş olduğu 104 Sosyal Tesisinde, farklı hizmetler sunarak, halkın sosyal ve kültürel yaşantısına önemli katkılar sağlayan Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesislerinde açmış olduğu, Kur’an-ı Kerim eğitimi, dikiş nakış, mefruşat, kuaförlük, pastacılık, el işi ve resim kursu gibi eğitimlerle, hanımların sosyal ve kültürel yaşantılarına büyük destek veriyor. Çocuk, genç ve yaşlı demeden herkese spor alışkanlığını aşılamak için açmış olduğu spor merkezleriyle, vatandaşların sağlıklı, modern ve standartlara uygun mekanlarda spor yapmalarını sağlayan Şehitkamil Belediyesi, bu çalışmalarıyla vatandaşlara farklı hizmet sunuyor. Gaziantep’in en önemli eksikliklerinden olan eğitim konusuna her zaman büyük katkılar sunan Şehitkamil Belediyesi, çocukların okul öncesi eğitimine destek vererek, Sosyal Tesislerinde kurduğu Anaokullarıyla, şimdiden çocukları geleceğe emin adımlarla hazırlıyor. Ayrıca, Etüt Eğitim Merkezlerine gelen gençlere ise, okulda işledikleri dersleri bir kez daha işleterek, gençlerin bilgilerini her zaman taze tutmalarını sağlıyor. Etüt Eğitim Merkezlerinde gençlerin sosyal ve kültürel eğitimine de önem veren Şehitkamil Belediyesi, bilgisayar, satranç ve tenis hizmetleri de sunarak büyük bir moral aşılıyor. Ayrıca, her Sosyal Tesiste açmış olduğu bay ve bayan taziye evleriyle de vatandaşlara hizmeti her anlamıyla götürmeye gayret gösteriyor. 2014 yılının ilk 7 ayında 104 Sosyal Tesisinde açmış olduğu eğitimlerle, 30 bin vatandaşa hizmet sunan Şehitkamil Belediyesi, çıtasını gün geçtikçe yükseltiyor. Şehitkamil halkının yaşam kalitesini ve yaşam standardını attıran Şehitkamil Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalarla büyük bir başarıya imza atıyor. 104 Sosyal Tesisindeki bütün hizmetleri halka ücretsiz olarak sunan Şehitkamil Belediyesi, çalışmalarıyla halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN BÜTÜN HİZMETLERİNDEN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANIYORUZ

Şehitkamil Belediyesi’nin hizmetlerinden hem ücretsiz hem de en iyi şekilde yararlandıklarını dile getiren kursiyerler, “Şehitkamil Belediyemizin bizler için yapmış olduğu açmış olduğu Sosyal Tesisler için öncelikle Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Sosyal Tesislerimizde, Kur’an-ı Kerim eğitiminden, el beceri işlerine, dikiş nakış kursundan, resim kursuna, pastacılık kursundan kuaförlük kurusuna kadar her türlü hizmetten ücretsiz bir şekilde yararlanıyoruz. Bunun yanı sıra, yine bizler için açılan bayan spor merkezlerinde en iyi şekilde faydalanıyoruz. Şehitkamil Belediyesi, sosyal ve kültürel yaşantımıza büyük katkılar sunuyor. Belediyemizin Sosyal Tesislerde kurduğu Anaokullarında, çocuklarımız okul öncesi eğitime en iyi şekilde hazırlanıyor. Şehitkamil Belediyemizin bizler için yapmış olduğu bu hizmetleri her zaman takdirle karşılıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.