ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAŞLI VE HASTA AİLELERE 'VEFA'SINI EKSİK ETMİYOR

VEFA HİZMETİYLE ŞENEL ANNENİN MUTLULUĞU GÖZLERİNE YANSIDI

Gazikent Mahallesinde ikamet eden Şenel Demirci, hasta ve yaşlı olduğu için evin temizliğini yapamadığından dolayı Şehitkamil Belediyesi Vefa Hizmeti Koordinasyon Merkezi’ni arayarak evinin temizlenmesi konusunda yardım istediğini belirtti. Harekete geçen Vefa ekipleri, Şenel Demirci’nin evine giderek, temizlik çalışması başlattı. Evin camları, yerleri, halıları, balkonları, mutfağı, lavabolarını temizleyen ekipler, Şenel Demirci’yi mutlu etiler. Evinin her yeri temizlenen Şenel annenin mutluluğu gözlerine yansıdı. Bunun yanı sıra ekipler, Şenel Demirci’ye, Şehitkamil Belediyesi’nin yaşlı vatandaşlara sadece evde genel temizlik hizmeti değil kuaför ve berberlik hizmeti, hastane ulaşım hizmeti, su ve elektrik arıza hizmeti, çilingir hizmeti ve pratik ev düzeni hizmeti verdiğini de dile getirdi. Şenel Demirci ise yapılan hizmetlerden dolayı mutluluğunu Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek dile getirdi.

“YAPILAN HİZMETTEN DOLAYI ÇOK MEMNUN KALDIM”

Evinde yapılan temizlikten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Şenel Demirci, “Yaşlı ve hasta olduğum için evin temizliğini yapamıyordum. Çocuklarımda il dışında olduğu için evimin temizliğini de yapan kimse yoktu. Daha sonra bir yakınımın tavsiyesi üzerine Şehitkamil Belediyesi’nin evde temizlik hizmeti verdiğini duydum. Vefa Hizmeti Koordinasyon Merkezi’ni aradım ve evimin temizliği konusunda yardım istedim. Sağ olsunlar, Vefa ekipleri, evime gelerek, evin bütün genel temizliğini yaptılar. Yapılan hizmetten dolayı çok memnun kaldım ve evim ter temiz oldu. Belediyelerinde zaten görevleri vatandaşlara hizmet etmektir. Bu konuda da Şehitkamil Belediyesi vatandaşları için elinden gelen bütün hizmeti vermeye çalışıyor. Bize bu hizmetleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, biz kendisinden razıyız inşallah Allah’ta kendisinden razı olur ”dedi.