ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TRAFOLARI YER ALTINA ALIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İlçe genelinde park, bahçe ve mahalle aralarında bulunan elektrik trafolarını, yer altına alan Şehitkamil Belediyesi bu sayede hem kötü görüntüyü engellemiş oluyor hem de olası bir tehlikenin önüne geçmiş oluyor.

Elektrik trafosunun yer altına alınmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Emek Mahalle Muhtarı Mehmet Hocazade, “Elektrik trafosu mahallemizdeki parkın içinde bulunuyordu. Hem parkı işgal ediyordu hem de kötü görünüm oluşturuyordu. Şehitkamil Belediyesi bu konuda duyarlılık göstererek elektrik trafolarını yerin altına almaya başladı. Bunun ilkini de bizim mahallemizde yaptı. Mahalle halkı ve ben bu çalışmadan çok memnun olduk. İnşallah bundan sonrada daha iyi çalışmalar yapılır” dedi.

Elektrik trafosunun yer altına alınmasının güvenlik açısından da son derece önemli olduğunu belirten vatandaşlar, “Yapılan çalışmalar sayesinde çocuklarımız daha rahat parka gelerek oyun oynayabilirler. Elektrik trafosu yerin altına alınmadan önce mahallede kötü görünüm oluşturuyordu. Şuanda o kötü görüntü ortadan kalktı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştular.