ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ REŞADİYE CADDESİNİ GENİŞLETİYOR

KATİPHOCA CADDESİNDEKİ ÇALIŞMANIN AYNISINI REŞADİYE CADDESİNE DE ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Şehitkamil Belediyesinin çalışmaları neticesinde 6 metre olan yol 18 metreye çıkarılarak hem trafik rahatlamış hem de o bölgede alternatif bir yol vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Reşadiye caddesindeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu Reşadiye Caddesindeki yol genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Bitirmiş olduğumuz Katiphoca caddesiyle özellikle Kayaönü’nün girişini bir birine bağlayacak olan Reşadiye caddesinin üzerinde bulunuyoruz. Burası daha önce 6 metrelik küçük bir yoldu. Şuanda genişletme çalışmaları ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte 25 metrelik bir alana ulaşmış olacak. Buradaki en büyük amacımız, Kayaönü’nden gelen vatandaşlarımızın, direk olarak şehre bağlantısını sağlamak. Yeşilova kavşağına bağlanıp ulaşımlarını sağlamak için Katiphoca caddesindeki çalışmanın aynısını Reşadiye caddesine de çalışmalar yapıyoruz.  Belirli noktalara kadar da asfalt çalışmaları da yapıldı. En kısa sürede kamulaştırılan alanlarda yıkılıp bir an önce hizmete koyacağız. Bu şekilde Kayaönü’nde ikamet eden vatandaşlarımız şehre daha rahat şekilde ulaşımını sağlayacak” dedi.