ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAHALLELERİ SIFIR ASFALTLA BULUŞTURUYOR

GÜVENEVLER MAHALLESİNE SIFIR ASFALT

İlçe genelinde yaptığı sıfır asfalt çalışmalarıyla vatandaşların memnuniyetini kazanan Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler mahallesinde sıfır asfalt çalışmalarını sürdürdü. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güvenevler Mahallesinde bozuk ve tahrip olmuş yolları sıcak asfalt ile buluşturdu. Şehitkamil Belediyesi’nin yol ve sokakları sıcak asfalt ile buluşturduğunu belirten vatandaşlar; “Mahallemize kalabalık bir ekip ve çok sayıda iş makinalarıyla çalışmalar başladı. Yollarımızın asfaltları eskimişti, sağ olsunlar belediyemiz ekipleri yönlendirerek her yere asfalt döşediler. Yapılan yeni asfaltlarla birlikte yollarımız çok güzel oldu. Ayrıca mahallemizin hiçbir sıkıntısı da yok. Ekiplerimizin ellerine sağlık son derece titizlikle çalışıyorlar. Ekiplerimiz çalışmalarını çok hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütüyor. Kısa bir süre önce buraya taşındım, kısa süre içinde gördüğüm hizmetler son derece kaliteli bir şekilde yapılıyor. Bu güzel hizmetleri bizlere sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.