ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KÖYLERDE DE SOSYAL TESİSLERİ HAYATA GEÇİRİYOR

KÖYLÜLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil ilçesinde sosyal tesis olmayan mahalle bırakmayan Şehitkamil Belediyesi birçok ilçenin yanı sıra köylere de sosyal tesis yapmaya devam ediyor. Özellikle Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun en önemli projem diye lanse ettiği sosyal tesisler ilçedeki mahallelerle birlikte köylerde de sosyal hayata ışık tutuyor. Küllü köyünde Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesis taziye evi ile köydeki büyük bir eksikliği kapatıyor. Çok bakımlı ve çok güzel bir tesisin köylerine yapıldığını ifade eden Küllü köyü sakinleri; “Köyümüze böyle bir tesis şarttı. Ancak köylü olarak maddi imkanlarımız el vermediği için yapamıyorduk. Sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibi köyümüze bir sosyal tesis yaptı.  Burada dışardan gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Özellikle taziye zamanlarında çok sorun yaşıyorduk. Böylece tüm köylülerin kullanabileceği bir tesis oldu. Yapılan bu hizmetten köylüler olarak çok mutluyuz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkürler ediyoruz” dediler.