ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
15 MADDE KARARA BAĞLANDI
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi Yusuf Açıkgöz Başkanlığında yapıldı. 15 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda tüm maddeler karara bağlandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Belediye Başkan Vekili Yusuf Açıkgöz başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 15 madde görüşüldü. Gündem maddelerine geçilmeden önce Açıkgöz, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.
15 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ
Alınan yoklamanın ardından bir önceki meclis tutanağının oylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Komisyon raporları okunan maddelerden 9’u oy çokluğuyla kabul edilirken, 1 madde için ise komisyona ek süre verildi. 5 madde ise oy çokluğuyla gündemden çekildi. Toplantının ardından Açıkgöz ve meclis üyeleri bayramlaştı. Açıkgöz, Açıkgöz, Temmuz ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi’nin 01.07.2025 Pazartesi günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN TÜRKİYE-AVUSTRALYA MAÇINA DAVET
BAŞKAN YILMAZ, BEYKENT’TE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SESSİZLİK ÇAĞRISI
ŞEHİTKAMİL’DE ASFALT ÇALIŞMALARI DOLUDİZGİN
ŞEHİTKAMİL’DE 700 ÖĞRENCİ TARİHİ İLE BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE ÜRETEN KADINLARA BÜYÜK DESTEK
VATANDAŞLAR SORDU, BAŞKAN YILMAZ CEVAPLADI
ŞEHİTKAMİL’DE 06.06.2026 YOĞUNLUĞU
ŞEHİTKAMİL’DE KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ SERGİLENDİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI