ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Şehitkamil Belediyesi Aralık ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi Hakan Aslansoy Başkanlığında yapıldı. Gündemdeki 14 maddenin görüşüldüğü toplantıda gündem dışı 2 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil Belediyesi Aralık ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi gerçekleşti. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki 14 madde görüşüldü. Gündemdeki 3 madde için komisyonlara oybirliği ile ek süre verilirken, 7 madde oybirliği ile İmar Komisyonu, 4 madde ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi. Gündem dışı 2 maddeden 1’i ise oy çokluğuyla gündeme alınırken, 1 madde ise oy çokluğuyla kabul edildi.
Aslansoy, Aralık ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi’nin 03.12.2025 Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacağını bildirerek, oturumu sonlandırdı.
Haberler
SPOR FESTİVALİ, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
KÜSGET’TE YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE 2. KÜME SPORTİF MÜSABAKALARI COŞKUSU ÖDÜL TÖRENİYLE TAÇLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN HALK SAĞLIĞI İÇİN SIKI DENETİM
“SÜPER ÇOCUK PROJESİ” İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
ŞEHİTKAMİL’DE ARAZİ YOLLARI AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA YATIRIM HAMLESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN TÜRKİYE-AVUSTRALYA MAÇINA DAVET
BAŞKAN YILMAZ, BEYKENT’TE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SESSİZLİK ÇAĞRISI