ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK

AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN YANLIŞ TERCİHTEN KORUNMASINI SAĞLAMAK

Gaziantep’te eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Şehitkamil Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda lise son sınıf öğrencilerine yönelik tercih kitapçıkları hazırladı. Şehitkamil Belediyesi, bu sayede gençlerin sınav öncesi yaşadıkları stres ve sıkıntıyı büyük ölçüde önleyecek. Öğrencilerin tercih konusunda yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak adına ÖSYM’den alınan bilgiler doğrultusunda hazırladıkları kitapçıklar ile gençlerin geleceğine ışık tutacak olan Şehitkamil Belediyesi, yaptığı bu hizmetle herkesin takdirini topladı. Şehitkamil Belediyesi, 10 bin adet kitapçığı Şehitkamil, Oğuzeli, Yavuzeli, Araban, İslahiye, Nurdağı, Nizip ve Karkamış ilçelerinde bulunan okullarda dağıtmaya başladı. Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ‘Puan türüne göre 2013 ÖSYS taban puanları ve başarı sıraları’ kitapçığı dağıtım törenine, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Yasemin Erman Balsu Lisesi Okul Müdürü Ökkeş Aydın, öğretmenler ve lise son sınıf öğrencileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak üniversiteye girecek olan öğrencilerimizin tercih yapabilmesi için kitapçık hazırlattık. Amacımız çocuklarımızın yanlış tercihten korunmasını sağlamak. İstedikleri bölümleri tek sayfada görüp, ona göre hedeflerini koymasını sağlamak. Kurumlar arası işbirliği içerisinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda aynı şekilde Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra da eğitime verdiğimiz destek değişik şekillerde devam edecek. Şuana kadar Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz projelere yeni projeler eklemeye gayret gösteriyoruz. Ben bu vesileyle tüm üniversite sınavına girecek yavrularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.