ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN GENÇLERE BİLGİSAYAR KURSU

GENÇLERDEN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Seyrantepe Sosyal Tesisi Aile Merkezinde bulunan bilgisayar eğitim kursuna gelen genç kursiyerler, bilgisayar öğretmenleri tarafından öncelikle bilgisayar kullanımını öğreniyor. Daha sonra bilgisayar kullanım eğitimini aldıktan sonra paket programlarına geçiyor. Kursiyerler daha sonra, ofis programları ve internet kullanımıyla derslerini tamamlıyorlar. Bilgisayar kursuna gelen kursiyerler, daha önce bilgisayar kullanmasını bilmediğini ifade ederek, "Şehitkamil Belediyesi'nin açtığı ücretsiz açmış olduğu kursa yazıldık. Burada belirli programları öğreniyoruz. Bunlar ileriki dönemlerde iş hayatımızı da ciddi bir şekilde etkileyecek. Hocamız da bizimle ciddi manada ilgileniyor. Bu kurs sayesinde büyük bir engeli ortadan kaldıracağımızı düşünüyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OLARAK, HER KESİME HİTAP ETME ZORUNLULUĞUMUZ VAR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gençlerin önümüzdeki eğitim ve iş hayatında başarılı olmaları için günümüzün teknolojisi olan bilgisayar eğitimi verdiklerini ifade ederek, “Şehitkamil Belediyesi olarak her kesime hitap etme zorunluluğumuz var. Gencinden yaşlısına kadar herkese hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Bugünde gençlerimiz, burada öğretmenleri nezdinde öncelikle bilgisayar kullanımını öğreniyorlar. Gençlerimiz, burada gördükleri kurslar sayesinde geleceğe en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Kurs sonunda gençlerimize vermiş olduğumuz sertifikalar sayesinde, kendilerine daha hızlı bir iş hayatına girmelerini sağlıyoruz” dedi.