ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 'MERHAMET ELİ' ÜYELERİNE DÜLÜK'TE PİKNİK DÜZENLEDİ

YETİM ÇOCUKLAR BİYOLOJİK ŞELALE VE BİYOLOJİK GÖLETİ GEZDİLER

 

Şehitkamil Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında yetim çocukları eğlendirmeye devam ediyor. 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan koordinasyon merkezindeki yetim çocuklar aileleri ve hocalarıyla birlikte Dülük Tabiat Parkında piknik düzenledi. Çocuklar, oyun alanlarında gönüllerince eğlenirken, aileler ise Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelaleyi gezdi.  İlk defa Biyolojik Şelale ve Göleti görme fırsatı bulan aileler çocuklarıyla birlikte şelale önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Pikniğine katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim ve kimsesiz çocuklara top dağıttı. Daha sonra Milletvekili Şamil Tayyar ve Başkan Fadıloğlu çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yetim çocuklar ve aileleri daha sonra piknik yaparak günü noktaladılar.

 

BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Pikniğe katılan yetim çocuklar kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, “Hocalarımız ve ailelerimiz ile birlikte Dülük Tabiat Parkına gelerek piknik düzenledik. Buraları ilk defa gezme fırsatı bulduk. Dülük Tabiat Parkını çok beğendik. Biyolojik Şelale ve Biyolojik Gölet’e hayran kaldık. Ailelerimiz ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik. Milletvekilimiz ve Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’da ziyaret ederek bizlere oynamamız için top dağıttı. Buradaki oyun alanlarından da istifade ederek ailelerimiz ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirdik. Bize bu imkanı sunan Belediye Başkanımıza ve bizleri buraya getiren hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Çocuklarıyla birlikte piknik yapma fırsatı bulan aileler ise, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileterek, bu tür organizasyonların sık sık tekrarlanmasını istedi.