ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NDEN ÖĞRENCİLERE "KİŞİSEL GELİŞİM" SEMİNERİ

ÖĞRENCİLER GELECEĞE GÜVENLE HAZIRLANIYOR

Şehitkamil Belediyesi’nin hizmete sunduğu ve her gün değişik aktivitelere ev sahipliği yapan Mütercim Asım Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezinde, öğrencilere yönelik eğitim seminerleri veriliyor.  Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri öğrenciler öğlen tatili arasında Etüt Eğitim Merkezine gelerek, Öğretmen Selim Tuncel tarafından verilen “Kişisel Gelişim” seminerlerine katılıyor. Öğrencilerin gelecekteki hayatlarına yön vermeleri adına verilen seminerlerde, kötü alışkanlıklardan uzak tutularak, geleceğe güvenle hazırlanıyor. Seminerlere katılan öğrencilere ayrıca SBS, ÖSS, LYS gibi sınavlarla da ilgili çeşitli bilgiler verilirken, ders çalışma saatleri sosyal yaşantılarıyla da ilgili önemli bilgiler aktarılıyor.

GELECEK AÇISINDAN BU TÜR SEMİNERLER ÇOK ÖNEMLİ

Seminere katılan öğrenciler; “Öğlen tatili arasında Etüt Eğitim Merkezine gelerek, burada seminerlere katılıyoruz. Bu tür seminerler geleceğimiz açısından çok önemli. Çünkü, burada hocalarımız bizlere ileride nelerle karşılaşacağımızla ilgili geniş bilgiler veriyor. Bizlerde hocalarımızı dinleyerek kendimizi ona göre hazırlıyoruz. Ayrıca hocalarımız ileride gireceğimiz sınavlarla da ilgili geniş çaplı bilgiler veriyorlar. Bu tür sosyal tesislerin ilimizde bulunması bizler açısından da çok faydalı. Çünkü buraya geliyoruz bilgi sahibi oluyoruz, hayatımızı ona göre çiziyoruz ve kötü alışkanlıklardan uzak kalıyoruz. Bunun için öncelikle bize böyle bir sosyal tesis kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve bize seminer veren hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.