.jpg)
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU OYUNU KULLANDI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Oy kullandığı Osman Gazi İlköğretim Okulunu gezen ve sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu oy kullanmaya gelen vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti. Oy pusulasını ve mührünü alıp oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Fadıloğlu; “12 Haziran seçimlerini idrak ediyoruz. Allaha şükür gezmiş olduğumuz okullarda bir problem yok.
Demokrasinin sandığa yansımasını bekliyoruz. Şehrimiz için Ülkemiz için hayırlı bir sonuç olur diye düşünüyorum. Seviyeli bir seçim kampanyası geçirildi. Bundan sonraki süreçte Milletin iradesi sandığa yansıyacak. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz sadık kalacağız. Parlamentoya gidecek milletvekillerimizle inşallah Gaziantep’imize daha güzel hizmetler üreteceğiz. Ben şimdiden Tüm Gaziantep Milletvekillerini kutluyorum” dedi.
Ailesi ile birlikte oy kullanmanın mutluluğunu da yaşayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Belediye Başkanlığının ötesinde bir vatandaşım. Aile reisi olarak eşim, oğlum, annem ve babam ile birlikte aynı sandıkta oy kullandık. Tabi benim daha önceden söylediğim bir söz vardı. Eşime dahi müdahalem söz konusunu değil çünkü bu demokrasinin bir gereğidir” dedi.
Haberler
15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK TARAFTARLARINA VEFA DOLU JEST
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK ANTİK KENTİ KAZI ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ DESTEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYMENLİ VE AĞAÇLIBOYNO’YA DÜĞÜN ALANI FUTBOL SAHASI MÜJDESİ
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ 42 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ