ŞEHİTKAMİL BATTAL VE ARIL'LI ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ

ÇOCUKLAR KENDİ ARALARINDA KIYASIYA YARIŞTI

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan şenliklere Battal ile Arıl Mahallesi sakinleri ve çocukları yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterileri yapıldı. Daha sonra sahneye çağırılan çocuklar arasında yarışma düzenlendi. Halat çekme, top tutma, yumurta taşıma gibi kendi aralarında kıyasıya yarışan çocuklar renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılan bütün çocuklara Şehitkamil Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Eğlenceyi doyasıya yaşayan çocuklar, unutamayacakları bir gün geçirdi. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, çöp şeker, vatandaşlara ise meyan şerbeti gibi ikramlarda bulunuldu.  İlk defa Ramazan etkinliklerine katıldıklarını dile getiren çocuklar, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan etkinliğine katıldık. Çok güzel bir gün yaşıyoruz. Oyunlar oynuyoruz halat çekme, nefes ile top tutma, yumurta taşıma gibi oyunlar oynayarak eğleniyoruz. Oyun sonunda çeşitli hediyeler alıyoruz. İlk defa böyle bir etkinliğe katılıyoruz. Bu tür etkinliklerin sık sık mahallemizde yapılmasını istiyoruz. Bizlere bu eğlenceyi düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Battal Mahalle Muhtarı Kadir Tis ise, “Öncelikle böylesine güzel bir etkinliği mahallemizde düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ne çok teşekkür ediyoruz. Köyümüzde ilk defa düzenlenen bu etkinlikte çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Çocuklarımız için güzel bir gece oldu. Etkinliğe çocuklarımızın yanı sıra velilerimizde büyük bir katılım gösterdi. İnşallah bundan sonra sık sık bu tür etkinliklerin olmasını istiyoruz” diye konuştu.