ŞEHİTKAMİL ANISINA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

MEVLİD-İ ŞERİF SONUNDA CEMAATE GÜL SUYU VE LOKUM İKRAM EDİLDİ

Şehitkamil Belediyesi dün akşam saat:18.30'da Karşıyaka Mahallesinde bulunan Karşıyaka Hz. Ömer Merkez Camisinde Şehit Mehmet Kamil’in şehit edilişinin yıl dönümü nedeniyle Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlid-i Şerif’e, cami cemaati ve vatandaş katıldı. Okunan Mevlid-i Şerif ve ilahiler camiyi dolduran cemaat tarafından huşu içinde dinlendi. Mevlid-i Şerif sonunda cemaate gül suyu ve lokum ikram edildi.  Mevlide katılan vatandaşlar, minik Şehit Kamil’e Allah'tan rahmet dileyerek, “Öncelikle minik ecdadımız olan Şehit Mehmet Kamil’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün şehit edilişinin yıl dönümü nedeniyle Şehitkamil Belediyemiz tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu. Bizlerde cami cemaati olarak Mevlid-i Şerif’i huşu içinde dinledik. Böyle bir programı düzenleyen başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.