ŞEHİTKAMİL ALLEBEN SAHİL PARKI HİZMETE GİRDİ

MAHALLE SAKİNLERİ ALLEBEN SAHİL PARKIYLA HUZUR BULUYOR

Şehitkamil ilçesinde Park çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan boş ve atıl durumdaki araziyi onarıp düzelterek, çocuk oyun alanları, oturma bankları ve yürüyüş parkurları ile park haline getirdi. İsmini Alleben Deresinden alan Alleben Sahil Parkı, hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların en uğrak mekanı haline geldi. Parka akın eden vatandaşlar dinlenme ve hoş vakit geçirme fırsatı bulurken, çocuklar ise oyun alanlarında gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor. Ayrıca park içerisinde düzenli ve devamlı olarak temizlenmesi vatandaşı memnun ediyor. Parkın yapılmasıyla birlikte mahallenin prestijinin de arttığını dile getiren 29 Ekim Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Şehitkamil Belediyesinin çalışmalarından çok memnun olduğunu söyledi. Öztürk, “Bu alan eskiden gereksiz şeylerde kullanılıyordu. Şehitkamil Belediyemiz buraya çok güzel bir park yaparak, vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Burada ailelerimiz akşam saatlerinde çocuklarıyla birlikte gelerek, hoş vakit geçiriyorlar. Mahallemize böyle bir parkın yapılması bizleri çok memnun etti. Bunun için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Alleben Sahil Parkı’na gelerek dinlenme fırsatı bulan mahalle sakinleri ise, “Şehitkamil Belediyemizin mahallemize böylesine güzel bir park yapmasından dolayı çok mutluyuz. Çocuklarımız güvenli bir şekilde bu parktan en iyi şekilde yararlanabiliyor. Bizler de huzur içinde parkımızda zaman geçiriyoruz. Özellikle akşamları parkımız çok şen ve hareketli geçiyor. Öylesine güzel oldu ki oturma banklarında yer bulmakta zorluk çekiyoruz. Parkımız yapıldıktan sonra da düzenli bir şekilde temizleniyor ve bakım çalışmaları yapılıyor. Park yapıldıktan sonra kendi haline bırakılmıyor. Yapılan bu çalışmalardan dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.