ŞEHİTKAMİL AİLE MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ

KENDİMİZİ EVİMİZDE GİBİ HİSSEDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Dülük Baba Sosyal Tesisi Aile Merkezi’ne gelen hanımlar, el beceri kursunda hem sosyalleşiyor hem de aile bütçelerine destek oluyorlar. Kurslara katılan hanımlar, evde boş oturacaklarına Aile Merkezlerine gelip hem günün sıkıntısını attıklarını hem de yeni dostluklar kazandıklarını belirttiler. Dülük Baba Sosyal Tesisi Aile Merkezlerindeki kurslardan faydalan hanımlar; “Burada sürekli bir şeyler öğrenip kendimizi geliştiriyoruz. İğne oyası, pike ve gelin yorganı yapıyoruz. Aile Merkezlerimizi çok sevdik, severek geliyoruz. Çocuklarımız buradaki anasınıfında eğitim görüp eğlenirken, bizde burada güzel bir şekilde vakit geçiriyoruz. Hocalarımız bizlerle çok iyi ilgileniyorlar. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Bizler böyle güzel mekanları ücretsiz bir şekilde sunduğu için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” dediler.

AİLE EKONOMİLERİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Dülük Baba Sosyal Tesisi Aile Eğitim Merkezi hocaları ise; “Üyelerimizin el becerilerini geliştirmek ve ev ekonomilerine katkı sağlamaları için eğitim verip destek oluyoruz. Üyelerimiz, hafta içi her gün Aile Merkezlerimizden faydalanabiliyorlar. Anasınıflarımızla da çocukları eğitim görüyor. Bugün ise mefruşat dersimizle devam ediyoruz. Bugün ise gelin yorganı yapıp pike dikiyoruz.  Aile Merkezimize yoğun bir ilgi var. Talebin çok olması bizleri mutlu ediyor. Buradaki eğitimimizi komşularına anlatanlar komşularıyla birlikte gelip kayıt oluyorlar. Bizler bu yoğun talepten memnunuz. İnşallah üyelerimize her şeyi öğrettikten sonra ev ekonomilerine daha çok katkı sağlayacaklar. Bizlere verdiği her türlü destekten dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.