ŞEHİTKAMİL'NDEN BURAK MAHALLESİNE MODERN PARK

PARKIMIZ TÜM VATANDAŞLARIMIZIN YARARLANABİLECEĞİ ŞEKİLDE DÜŞÜNÜLEREK TASARLANMIŞ

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Burak Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı. Park, kaldırım, kilit taşı yapımına başlayan Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, oturma bankları, gibi birçok özelliği bir arada sunacak. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine her türlü hizmetin geldiğini dile getiren Burak Mahalle Muhtarı Hanifi Özkesen, “Yeni bir yerleşim alanı olan Burak Mahallemizin daha önce Şehitkamil Belediyesi tarafından yolları açılıp, asfalt çalışmaları tamamlanmıştı. Şimdi ise Belediyemizin başlattığı ve modern bir görünüme sahip olan parkımızın çalışmaları hızla başladı. Parkımız tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği şekilde düşünülerek tasarlanmış. Bu park ile mahallemizin çehresi de değişecek. Parkın en kısa sürede bitirilerek, hizmete sunulacağını düşünüyoruz. Mahallemize yapılan bu tür hizmetlerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ile ekibine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin bu tür hizmetlerinin de devamını diliyorum” dedi.