ŞEHİTKAMİL'Lİ ÇOCUKLARIN SİNEMA KEYFİ

150 ÖĞRENCİ SİNEMADA BULUŞTU

 

M1 Alışveriş Merkezi ve Nakıp Ali sinemalarının sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonda Şehitkamil Belediyesi Yetim koordinasyon merkezinde eğitim gören 150 öğrenci Animasyon Filmi “Karlar Ülkesini” izledi. Hayatlarında ilk defa sinema keyfi yaşayan çocukların da olduğu toplulukta bir buçuk saat süren etkinlikte çocuklar gönüllerince güzel vakit geçirdiler.

 

BAŞKAN FADILOĞLU’NA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Merhamet Eli Projesi kapsamında birbirinden farklı etkinlikler yaptıklarını belirten yetim koordinasyon merkezinde görevli öğretmenleri; “ Daha önce çocuklarımızla gezi piknik gibi birçok etkinlik yaptık. Bunun yanı sıra koordinasyon merkezimizde çocuklarımıza farklı konularda eğitimler veriyoruz. Bu gün de eğitim gören 150 çocuğumuzla birlikte Nakıp Ali sinemalarında “Karlar Ülkesi” adlı animasyon filmimizi izledik. Bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bize büyük destek veriyor. Hem çocuklarımız hem de aileleri adına Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

M1 Alışveriş Merkezi Müdürü Tuncay Cingöz’de böyle bir projede Şehitkamil Belediyesi ile birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.