ŞEHİTKAMİL'İN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 29 EKİM'İ VE GAZİKENT'İ ÇOŞTURDU

ÇOCUKLARIMIZ BU ETKİNLİK SAYESİNDE GÜZEL VE NEŞELİ BİR GÜN GEÇİRDİ

29 Ekim ve Gazikent Mahallesinde düzenlenen etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterileri yapıldı. Daha sonra sahneye çağırılan çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Halat çekme, top tutma, yumurta taşıma oyunlarla hoş vakit geçiren çocuklara Şehitkamil Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, çöp şeker, vatandaşlara ise meyan şerbeti gibi çeşitli hediyelerde sunuldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar,  yapılan etkinlikten dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. Etkinliğe katılan aileler ise, “Mahalle sakinleri olarak çocuklarımızla birlikte Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Sahnedeki oyuncular, çok güzel oyunlar oynayarak, çocuklarımızı ve bizleri güzel bir şekilde eğlendirdi. Bu tür etkinliklerin Mahallemizde yapılmasından memnunuz. Çocuklarımız bu etkinlik sayesinde güzel ve neşeli bir gün geçirdi. Bunun için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve etkinlikte yer alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dediler.