ŞEHİTKAMİL'DEN ZAHİDE NİNEYE VEFA HİZMETİ

ZAHİDE NİNENİN EVİ BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİRİLDİ

Şehitkamil Belediyesi’nin yaşlı, hasta ve yardıma muhtaç ailelere hizmet etme yolunda hayata geçirdiği “Vefa Hizmeti” projesiyle, vatandaşların gönlünde taht kuran Şehitkamil Belediyesi, Karacaoğlan Mahallesinde ikamet eden ve tek odalı evde yalnız yaşayan 77 yaşındaki Zahide Çap’ı, evinde ziyaret eden Vefa Hizmeti ekipleri, evi baştan aşağı temizleyerek, dezenfekte etti. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası, yaşlı teyzeye kanepe, battaniye, yastık, halı, kilim, televizyon, televizyon sehpası, ve temel gıda maddelerini hediye etti. Yeni ve temiz evine yerleşen Zahide Nine; “Evim yaşanılacak gibi değildi. Belediyemizden ekipler gelip evimi baştan aşağıya temizledi. Eski eşyalarımın yerine yenisini verdiler. Bu çalışmalarından dolayı başta Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve Vefa Hizmeti ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Zahide ninenin gelini ise “Annem evde yalnız yaşıyor. Bizimle kalmak istemediği için geceleri oğlum gelip yanında kalıyor. Sağ olsun Belediyemizden ekipler gelerek, evi baştan sona temizleyip, küflenmiş be bozulmuş eşyalarını çöpe atarak yerine yenilerini getirdiler. Bu hizmetlerinden dolayı başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve Vefa Hizmeti ekiplerine teşekkür ediyoruz. Allah devletimizin eksikliğini vermesin” diye konuştular.