ŞEHİTKAMİL'DEN ULUDERELİ ÖĞRENCİLERE YGS ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

MORAL VE MOTİVASYONUMUZ AÇISINDAN GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU

YGS sınavı için Şırnak’ın Uludere ilçesinden Gaziantep’e gelen öğrenciler, sınav öncesi moral ve motivasyonları açısından Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Tabiat Parkında öğlen yemeği verildi. Yemek öncesi Dülük Tabiat Parkını gezen öğrenciler, stres attı. Daha sonra öğlen yemeğine geçen öğrenciler sınav öncesi moral depoladı. Şırnak’tan gelen Murat Ölmez, geziden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “İlimizde yaşanan terör olaylarından dolayı, YGS sınavı için Gaziantep’e geldik. Pazar günü önemli bir sınava gireceğiz. Sınav öncesi Şehitkamil Belediyesi bizlerin moral ve motivasyonumuz açısından önemli bir etkinlik düzenledi. Şuan Şehitkamil Belediyesi’ne ait Dülük Tabiat Parkı’nda gezerek stres attık, iyi geldi. Çok eğlendik. Moral ve Motivasyonumuz açısından güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

BENİM İÇİN YGS DEN DE ÖNEMLİ OLAN, ÜLKEME BARIŞIN GELMESİ

YGS sınavına girecek olan Pınar Ölmez ise, "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Çok beğendim ilk defa geliyorum. Zaten burası Türkiye'nin en güzel yerlerinden birisi ve herkese tavsiye ediyorum. Ben burada değil, kendi memleketimde sınava girmek isterdim. Fakat memleketimizde yaşanan terör olaylarından dolayı mecburen Gaziantep’te sınava gireceğim. Şuan tek bir isteğim var. Benim için YGS den de önemli olan ülkeme barışın gelmesini istiyorum. Sınav öncesi böyle bir aktivitenin düzenlenmesi bizlerin moral ve motivasyonu açısından da çok güzel oldu. Pazar gün ki yapılacak sınava stresten uzak bir şekilde gireceğiz. Bizlere sınav öncesi böyle bir etkinliği düzenleyen Şehitkamil Belediyemize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YGS SINAVINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci ise, sınav öncesi öğrencilere moral vermek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Sınav öncesi terör nedeniyle buraya gelen gençlerimizi sınava rahat ve huzurlu girmeleri için misafirperverliğimizi gösterme çabasındayız. Herkes bu konuda seferber oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm öğrencilerimize Pazar günü yapılacak olan YGS sınavında başarılar diliyorum” ifadelerini yer verdi.

 

Şehitkamil Belediyesinin öğrencilere hediye vermesinden sonra, öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.