ŞEHİTKAMİL'DEN MUSTAFA UĞUR İLE HALK KONSERİ

MUSTAFA UĞUR HAYRANLARINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Şehitkamil Belediyesi tarafından Eyyüp Sultan Mahallesi’nde düzenlenen Mustafa Uğur ile Halk konserinde vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. Sahneye çıkan Mustafa Uğur, bir birinden güzel şarkılarını hayranları için seslendirdi. Kimi zaman söylediği şarkılarla hayranlarına duygu dolu anlar yaşatan Mustafa Uğur, zaman zaman ise söylediği hareketli şarkılarıyla da izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Mustafa Uğur, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. 2 saat boyunca hayranlarına bir birinden güzel şarkılarını seslendiren Mustafa Uğur, gecenin sonunda sevenleriyle birlikte halaylar eşliğinde konserini sona erdirdi. Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Mustafa Uğur ile Halk konserini aileleriyle birlikte izlemeye geldiklerini dile getiren vatandaşlar, “Öncelikle Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok böylesine güzel bir konseri düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Gaziantepli ünlü Mustafa Uğur, bizlerin tanıdığı ve çok yakından takip ettiğimiz bir sanatçı. Kendilerini burada mahallemizde dinleme fırsatı bulmamız bizim içim çok güzel oldu. Böyle etkinliklerin daha da artmasını istiyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.