ŞEHİTKAMİL'DEN KUTLU DOĞUMA YAKIŞIR TÜRK TASAVVUF MÜZİĞİ

DAVETLİLER SÖYLENEN TASAVVUF MÜZİKLERİYLE DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Sosyal ve Kültürel Belediyecilik alanında bir çok başarıya imza atan Şehitkamil Belediyesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya teşrifleri nedeniyle Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) “Zikir Meclisi” konseri düzenledi. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra sahneye çıkan Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Konya Türk Tasavvuf Müziği topluluğu ve Solist Ömer Faruk Belviranlı, bir birinden unutulmaz eserler seslendirdi. Solist Ömer Faruk Belviranlı, ilahileriyle izleyicileri kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman ise hareketli ilahileriyle da katılımcıları coşturdu. Konsere katılan izleyiciler unutulmaz bir gece yaşadıklarını belirterek, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

Program sonunda Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Konya Türk Tasavvuf Müziği topluluğu ve Solist Ömer Faruk Belviranlı’ya çeşitli hediyeler sundu.